Vanzari compresoare de aer

Compresoare de aer pentru orice industrie

Comercializam o gama larga de compresoare si echipamente pentru producerea, tratarea si transportul de aer comprimat industrial. Identificam nevoile clientilor nostri si le oferim compresoare de calitate care sa raspunda la cerinte specifice activitatilor desfasurate.

Astfel, comercializam compresoare aer industrial Brasov atat mobile cat si stationare. Produsele comercializate de noi satisfac cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri si sunt o alegere inspirata atat din punct de vedere energetic cat si in ceea ce priveste pretul de achizitie.

 

Compresoare cu surub

Pentru a mentine o presiune constanta pe o lunga perioada de timp recomandam folosirea de compresoare cu surub. Robuste, economice si rezistente acestea alimenteaza procese industriale diverse.

Compresare cu piston

Portabile sau stationare, revolutionarele compresoare cu piston furnizeaza aer comprimat si reprezinta o sursa excelenta pentru orice utilizator, inclusiv pentru cei casnici.

Rezervoare de aer comprimat

Comercializam rezervoare de aer de diferite capacitati necesare furnizarii aerului comprimat in timpul varfurilor de consum.

Uscatoare de aer comprimat

Pentru protectia sistemelor de aer comprimat recomandam adaugarea unui uscator de aer. Previne deteriorarea echipamentelor pneumatice.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.